Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Technische vacatures

We hebben meerdere technische vacatures openstaan! Zorg jij er straks met ons samen voor dat onze klanten in de regio 24/7 op gas, elektriciteit en duurzame warmte kunnen vertrouwen? We hopen dat jij ons team binnenkort komt versterken. Ontdek verderop meer.

Actuele technische vacatures bij Cogas

Wij hebben verschillende openstaande vacatures voor monteurs, projectleiders, werkverantwoordelijke, operationeel beheerder en nog veel meer. Onderstaand vind je het actuele overzicht. Geen ervaring of niet de juiste papieren? Ook dan drinken we graag een kop koffie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Vacature gasmonteur (AVP)

Je houdt je in deze baan bezig met het onderhoud, de aanleg en het oplossen van storingen in het hoge- en lagedruknetwerk van Cogas.

Vacature operationeel beheerder

Lees meer over deze technisch uitdagende baan, waarin je je ook nog eens kan ontwikkelen.

Laat je gegevens achter

Staat jouw baan er niet tussen, maar lijkt het je misschien wel wat om bij ons te werken? Laat dan nu je gegevens achter of neem zelf contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wie wij zijn

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat je werk doet waar jíj energie van krijgt. Je draagt daarnaast bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de grote opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons energienet klaar is voor deze toekomst! Jouw vakmanschap is daarbij onmisbaar.

Wat ons kenmerkt?

  • De lijnen zijn kort
  • Je doet je werk in de regio (en zit dus niet de hele dag op de weg...)
  • We investeren in jouw ontwikkeling
  • We bieden aantrekkelijke voorwaarden
  • Met ons samenwerken is (al zeggen we het zelf) gewoon leuk!

Heb je interesse in een baan en nog geen rijbewijs? Wij bieden je de mogelijkheid om het rijbewijs via ons te behalen. Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Rick (monteur elektra) vertelt over hoe hij werken bij Cogas ervaart: "Het is belangrijk dat je je werk goed doet. Het gaat om kwaliteit en een storing moet zorgvuldig en snel verholpen worden, iets wat mij erg aanspreekt."

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Overstap maken?

Beschik je niet over de juiste achtergrond of papieren, maar lijkt het je wel heel mooi om in onze sector aan de slag te gaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, laat je gegevens achter of neem eens een kijkje op de website brugnaardeenergietechniek.nl hoe de overstap realiteit kan worden (je verlaat dan deze website).

Werken bij Cogas, betekent werken aan de energievoorziening van vandaag en aan die van morgen. We willen graag met z'n allen óók in de toekomst voor een veilige en betrouwbare toevoer van energie kunnen zorgen naar onze klanten. Technisch talent is daarbij hard nodig! Help je ons straks mee?

Bekijk onze technische banen solliciteer!

Ga naar onze huidige openstaande banen voor technisch specialisten: gasmonteur, traineeship, operationeel beheerder & installatieverantwoordelijke of stuur ons je open sollicitatie. Is je dat nog een stap te ver? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!