Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Management en leidinggevende vacatures

Op zoek naar werk als teamleider of manager bij Cogas? Bekijk verderop of we momenteel openstaande vacatures hebben op dit gebied.

Actuele management en leidinggevende vacatures

Bekijk onderstaand de verschillende actuele management en leidinggevende vacatures. Ons energiesysteem is in transitie: we werken bij Cogas samen aan een klimaatneutrale wereld. Onze organisatie is dan ook volop in ontwikkeling! Vandaar dat we momenteel meerdere openstaande vacatures hebben.

Zou je wel heel graag bij Cogas willen werken, maar staat er geen passende vacature bij? Stuur dan gerust je open sollicitatie!

Vacature teamleider informatievoorziening

We zoeken iemand met visie op informatiemanagement, leiderschapskwaliteiten en verbindend vermogen.

Vacature teamleider Onderhoud & Beheer Duurzame Energie

Ben jij een teamspeler die op een gedreven en enthousiaste manier wil bouwen aan deze afdeling? Ontdek dan meer!

Vacature teamleider Nieuwe Energie

Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je een bijdrage leveren aan een van de grootste maatschappelijke opgaven van deze tijd?

Vacature teamleider strategie & advies

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 18 experts die zorgen voor advies en bedrijfsondersteuning in uiteenlopende disciplines.

Net niet jouw baan gevonden?

Staat jouw vacature er niet bij? Wij komen graag met je in gesprek om te ontdekken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Stuur je open sollicitatie.

Wie wij zijn

Cogas is een organisatie die volop in ontwikkeling is. We werken steeds slimmer met elkaar samen én werken activiteitgericht: je doet je werk op de plek die het beste erbij past, of dat nu thuis is of op kantoor. Je draagt daarnaast bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de grote opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons energienet klaar is voor deze toekomst! Jouw vaardigheden zijn daarbij onmisbaar.

Wat ons kenmerkt?

Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Jan-Willem (teamleider assetmanagement) vertelt over hoe hij werken bij Cogas ervaart: "Binnen onze organisatie vinden we jouw privéleven belangrijk. Er is oprecht aandacht voor jou. Het gaat tenslotte om een goede balans. Aan de andere kant vragen we je om verdieping en daadkracht. Ons werk doet ertoe."

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!