Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Planning, beheer en coördinatie vacatures

Aan de slag als planner, beheerder of coördinator bij Cogas? We zoeken regelmatig meerdere collega's die ervoor zorgen dat alles bij ons op rolletjes loopt. Ontdek verderop de actuele openstaande banen op dit gebied.

Actuele vacatures planning, beheer en coördinatie bij Cogas

Wij hebben verschillende openstaande vacatures voor uiteenlopende type banen op het gebied van planning, beheer en coördinatie. Onderstaand vind je het actuele overzicht.

Vacature Technisch Werkvoorbereider Glasvezel

We zoeken een interim technisch werkvoorbereider glasvezel.

Vacature Operationeel Beheerder & Installatie-verantwoordelijke

Lees meer over deze technisch uitdagende baan, waarin je je ook nog eens kan ontwikkelen.

Werkverantwoordelijke gezocht

Heb jij talent voor het veilig laten uitvoeren, plannen en coördineren van aanleg en onderhoudswerkzaamheden?

Vacature projectleider

We zoeken een projectleider die zich bezighoudt met het initiëren, ontwerpen, plannen, realiseren en afronden van projecten.

Staat jouw baan er niet tussen?

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Blader dan door alle vacatures of stuur ons je open sollicitatie. We gaan graag in gesprek met talent!

Wie wij zijn

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat je werk doet waar jíj energie van krijgt. Je draagt daarnaast bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de grote opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons energienet klaar is voor deze toekomst! Jouw talent is daarbij onmisbaar.

Wat ons kenmerkt?

Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Rick (monteur elektra) vertelt over hoe hij werken bij Cogas ervaart: "Het is belangrijk dat je je werk goed doet. Het gaat om kwaliteit en een storing moet zorgvuldig en snel verholpen worden, iets wat mij erg aanspreekt."

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Overstap maken?

Beschik je niet over de juiste achtergrond of papieren, maar lijkt het je wel heel mooi om in onze sector aan de slag te gaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of neem eens een kijkje op de website brugnaardeenergietechniek.nl hoe de overstap realiteit kan worden (je verlaat dan deze website).

Werken bij Cogas, betekent werken aan de energievoorziening van vandaag en aan die van morgen. We willen graag met z'n allen óók in de toekomst voor een veilige en betrouwbare toevoer van energie kunnen zorgen naar onze klanten. Technisch talent is daarbij hard nodig! Help je ons straks mee?

Bekijk onze vacatures als planner, beheerder of coördinator!

Ga naar onze huidige openstaande banen voor planners, coördinatoren en/of beheerders: werkverantwoordelijke, projectleider, technisch assetmanager of stuur ons je open sollicitatie.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!