Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

ICT & Business vacatures

Werken in de IT is bij Cogas allesbehalve saai! We werken samen aan een toekomst met duurzame energie, waarbij ICT een onmisbare schakel is en door de verdere digitalisering een steeds grotere rol krijgt. Collega's zijn bovendien afhankelijk(er) van de digitale middelen die zij tot hun beschikking hebben om hun werk goed te kunnen doen. Jíj speelt hier binnen onze afdeling informatievoorziening op verschillende manieren een rol in - net waar jij in uitblinkt!

Actuele IT vacatures bij Cogas

Wij hebben verschillende openstaande vacatures op het gebied van ICT en bedrijfskunde. Onderstaand vind je het actuele overzicht.

Vacature teamleider informatievoorziening

We zoeken iemand met visie op informatiemanagement, leiderschapskwaliteiten en verbindend vermogen.

Wie wij zijn

Cogas is een organisatie die volop in ontwikkeling is, waarbij digitalisering, data en security in een hoog tempo steeds belangrijker worden. We werken steeds slimmer met elkaar samen én werken activiteitgericht: je doet je werk op de plek die het beste erbij past, of dat nu thuis is of op kantoor. De vraagstukken waar jij aan werkt of vragen die je krijgt zijn (soms) uitdagend of complex, wat jouw werk heel interessant maakt! Je kunt je bij ons volop op je vak als IT-professional richten.

Wat ons kenmerkt?

Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Frans Guldenaar is ICT-servicecoördinator bij Cogas. “De grootste uitdaging is alle IT-processen, systemen en werkwijzen te verbeteren zonder dat onze interne en externe dienstverlening vermindert." Hij vertelt verder: "Cogas is een open organisatie, met fijne collega’s die je snel thuis laten voelen.“

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Bekijk onze IT-banen en solliciteer!

Ga naar onze huidige IT-vacatures: Test- en Releasemanager of Enterprise Architect, of stuur ons je open sollicitatie.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!