Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

ICT & Business vacatures

Werken in de IT is bij Cogas allesbehalve saai! We werken samen aan een toekomst met duurzame energie, waarbij ICT een onmisbare schakel is en door de verdere digitalisering een steeds grotere rol krijgt. Collega's zijn bovendien afhankelijk(er) van de digitale middelen die zij tot hun beschikking hebben om hun werk goed te kunnen doen. Jíj speelt hier binnen onze afdeling informatievoorziening op verschillende manieren een rol in - net waar jij in uitblinkt!

Actuele IT vacatures bij Cogas

Wij hebben verschillende openstaande vacatures op het gebied van ICT en bedrijfskunde. Onderstaand vind je het actuele overzicht.

Vacature informatieanalist

We zoeken een professional op het gebied van informatiemanagement/analyse.

Vacature enterprise architect

Ben jij die collega die onze informatievoorziening verder gaat professionaliseren en uniformeren?

Vacature Privacy & Security Officer

Help de informatieveiligheid en privacy borgen als privacy & security officer.

Vacature portfolio- / programmamanager

Ben jij die regisseur die we zoeken, die bijdraagt aan het realiseren van ons strategisch perspectief?

Nét niet jouw IT-baan gezien?

Staat jouw vacature er niet bij? Wij komen graag met je in gesprek om te ontdekken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wie wij zijn

Cogas is een organisatie die volop in ontwikkeling is, waarbij digitalisering, data en security in een hoog tempo steeds belangrijker worden. We werken steeds slimmer met elkaar samen én werken activiteitgericht: je doet je werk op de plek die het beste erbij past, of dat nu thuis is of op kantoor. De vraagstukken waar jij aan werkt of vragen die je krijgt zijn (soms) uitdagend of complex, wat jouw werk heel interessant maakt! Je kunt je bij ons volop op je vak als IT-professional richten.

Wat ons kenmerkt?

Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Jan-Willem (teamleider assetmanagement) vertelt over hoe hij werken bij Cogas ervaart: "Binnen onze organisatie vinden we jouw privéleven belangrijk. Er is oprecht aandacht voor jou. Het gaat tenslotte om een goede balans. Aan de andere kant vragen we je om verdieping en daadkracht. Ons werk doet ertoe."

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Bekijk onze IT-banen en solliciteer!

Ga naar onze huidige IT-vacatures: Test- en Releasemanager of Enterprise Architect, of stuur ons je open sollicitatie.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!