Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ondersteunend en staf vacatures

Naast werken in de IT en de meer technische vacatures als projectleider, engineer en monteur hebben we binnen Cogas verschillende ondersteunende en staffuncties. Denk daarbij aan HR-collega's, communicatie, servicedesk, administratie en nog veel en veel meer.

Actuele vacatures staf, management en ondersteuning

Bekijk onderstaand de verschillende actuele staf-, management- en ondersteunende vacatures. Zou je wel heel graag bij Cogas willen werken, maar staat er geen passende vacature bij? Stuur dan gerust je open sollicitatie!

Vacature Logistiek Medewerker

Een afwisselende baan in het magazijn, buiten en af en toe op kantoor als logistiek medewerker.

Vacature medewerker klantenservice

Ben jij die energieke, positief ingestelde en klantgerichte collega die wij zoeken? Kom dan bij ons werken!

Vacature medewerker klantcommunicatie

Ben jij die enthousiaste en klantgerichte collega die samen met ons de communicatie naar onze klant weet te coördineren en optimaliseren?

Vacature business developer warmte

Kijk jij ernaar uit om samen met ons te bouwen aan de energie van morgen?

Vacature adviseur energietransitie

Lijkt het jou leuk om een versnellende rol te vervullen in de energietransitie? Dan is deze rol als adviseur echt iets voor jou!

Net niet jouw baan gevonden?

Staat jouw vacature er niet bij? Wij komen graag met je in gesprek om te ontdekken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Stuur je open sollicitatie.

Wie wij zijn

Cogas is een organisatie die volop in ontwikkeling is. We werken steeds slimmer met elkaar samen én werken activiteitgericht: je doet je werk op de plek die het beste erbij past, of dat nu thuis is of op kantoor. Je draagt daarnaast bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de grote opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons energienet klaar is voor deze toekomst! Jouw vaardigheden zijn daarbij onmisbaar.

Wat ons kenmerkt?

Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Jan-Willem (teamleider assetmanagement) vertelt over hoe hij werken bij Cogas ervaart: "Binnen onze organisatie vinden we jouw privéleven belangrijk. Er is oprecht aandacht voor jou. Het gaat tenslotte om een goede balans. Aan de andere kant vragen we je om verdieping en daadkracht. Ons werk doet ertoe."

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!