Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Arnoud Otten

Arnoud Otten is senior magazijn medewerker bij Cogas. "De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg in de manier waarop ik werkzaamheden mag uitvoeren vind ik vooral heel leuk aan m'n baan in het magazijn."

We vragen Arnoud waarom hij voor Cogas heeft gekozen. "Ik had in 2002 eerst de ambitie om voor mijzelf te beginnen en daar samen met een kennis tijd en energie ingestoken om te kijken of dit wat voor ons was. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het te risicovol voor ons was als starters. Begin 2003 ben ik dan ook naar een baan op zoek gegaan en meldde me ook aan bij het UWV en uitzendbureaus."

Arnoud vertelt verder: "Bij mijn intakegesprek bij het UWV kreeg ik te horen dat het jammer was dat ik me niet een week eerder me had aangemeld aangezien ze een passende vacature hadden gehad bij Cogas als magazijn medewerker. Dezelfde avond werk ik gebeld door Cogas met de vraag of ik wilde solliciteren op de functie magazijn medewerker, hij had namelijk die middag weer gesproken met het UWV aangezien er niet voldoende geschikte kandidaten waren. Na twee keer een gesprek, werd ik aangenomen. Het was daardoor niet echt een hele directe keuze, maar ik was wel blij dat ik hierdoor bij een hoog aangeschreven werkgever in de regio kon beginnen."

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Arnoud vindt met name de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt in de manier waarop je werkzaamheden mag uitvoeren leuk aan z'n baan als senior logistiek medewerker. Hij vervolgt: "Ook vind ik de diversiteit in de werkzaamheden prettig, geen dag is hetzelfde! Daarnaast hebben wij door onze werkzaamheden veel contact met collega’s en externe mensen."

Opleiding en ontwikkeling

"Ook biedt Cogas je veel mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Zo heb ik in het verleden als magazijn medewerker bijvoorbeeld mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en krijg ik nu de mogelijkheid om binnen Cogas de stap van senior logistiek naar projectleider te maken. Dit is in een totaal andere afdeling, maar toch krijg ik het vertrouwen om me daar te ontwikkelen."

Ontdek meer over wat Cogas je biedt.

"Ik krijg nu de mogelijkheid om de stap van senior logistiek medewerker naar projectleider te maken."


Arnoud over de mogelijkheden bij Cogas. Lees meer over wie we zijn en wat we bieden.

Met plezier naar het werk

"De werksfeer binnen Cogas is goed waardoor ik elke dag (al 20 jaar) met plezier naar mijn werk ga."

En privé? "Ik breng graag tijd door met mijn gezin. Verder is speciaalbier een van mijn hobby’s. Daarom ga ik graag naar een speciaalbierfestival of brewpub. Ook mag ik graag een voetbalwedstrijd kijken of bezoeken in binnen- of buitenland." Arnoud glimlacht tot slot: "Helaas staat dit door aanwezigheid van alleen maar dames thuis tegenwoordig op een wat lager pitje."

Geïnteresseerd in een baan bij Cogas?

Lijkt zo’n afwisselende baan van Arnoud bij een topwerkgever jou ook wel wat? Bekijk dan al onze banen.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!