Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Lisa Weijenborg

Student-af en nu aan het werk als juridisch medewerker: maak kennis met Lisa. “Ik zet bij Cogas mijn kennis meteen praktisch in. Rechten stoffig? Hier niet!”

“Contractonderhandelingen vind ik ontzettend boeiend.” Lisa Weijenborg rondde haar stage af bij Cogas en kwam na haar afstuderen elders weer terug bij Cogas. “Hier zet ik mijn kennis meteen praktisch in. Stel dat we een installatie willen plaatsen bij een particulier op het erf, dan moet dat juridisch goed geregeld zijn. Ik verdiep me in documenten en zit alleen of samen met een collega bij onderhandelingen. Rechten stoffig? Hier niet!”

Mooie kans

“Ik vond mijn stage ontzettend leuk. Toen er iemand met zwangerschapsverlof ging vroegen ze mij na mijn afstuderen of ik terug wilde komen bij Cogas. Een mooie kans die ik met beide handen aangreep.” Lisa vervolgt: “De meeste contractonderhandelingen doen mijn collega’s, maar ik ben er wel vaak zelf bij. Dat is ontzettend leerzaam. De praktisch toegespitste vragen neem ik dan voor mijn rekening.”

Gezellig, gemoedelijk en geïnteresseerd

“Op de juridische afdeling is iedereen heel betrokken. Ik word goed begeleid en de collega’s nemen daar ook echt de tijd voor,” vertelt Lisa vol enthousiasme. “Het is gezellig en gemoedelijk en er is een goede balans tussen werk en privé. Soft is het bij Cogas allerminst: mijn collega’s hebben een eigen mening en maken deze ook kenbaar. Hierover gaan we met elkaar in gesprek, om uiteindelijk het belang van Cogas zo goed mogelijk te dienen. Zo halen we alle meningen op, voordat er een weloverwogen besluit genomen wordt. Het draait hier namelijk echt om de inhoud.”

Elke dag een stap maken

“Ik heb iedere dag een vrolijk gevoel. De slogan vol energie naar morgen spreekt mij dan ook aan. Ik wil iets kunnen opleveren, elke dag een stap maken.”

“Bij Cogas zet ik mijn kennis meteen praktisch in.”

Lisa over haar dagelijks werk bij Cogas.

Ook zoveel energie gekregen?

Wil jij hetzelfde gevoel ervaren als Lisa in je dagelijks werk? Kom dan werken bij Cogas! Lees meer over Cogas, wat we bieden en welke vacatures we momenteel open hebben staan.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!