Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat biedt Cogas jou?

Werken bij Cogas, betekent in de eerste plaats vol energie werken aan je eigen toekomst! Samen met je collega’s werk je iedere dag hard aan de energienetten van vandaag én aan die van morgen. Daar staat een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving tegenover.

Wij maken graag werk van jou

Niet alleen de primaire, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Cogas goed geregeld. Naast een goede pensioenregeling en gunstige collectieve verzekeringen, besteden we veel aandacht aan ieders gezondheid, betrokkenheid en het werkplezier. Je hebt verschillende middelen en mogelijkheden tot je beschikking om te werken aan je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dus ja, het gras is echt groen in Twente!

Sport, ontspanning en cultuur

Je kunt je bij ons écht ontwikkelen

Extra budget en mogelijkheden

Sport, ontspanning en cultuur

Je kunt deelnemen aan sport- en vitaliteitsprogramma’s op je eigen niveau. Verder organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke activiteiten en heb je volop de ruimte om met eigen ideeën te komen. Cogas steunt bovendien allerlei maatschappelijke (lokale) initiatieven waaraan jij kunt bijdragen. Je bent natuurlijk niets verplicht, maar bij ons is van alles mogelijk!

Je kunt je bij ons écht ontwikkelen

We investeren graag in jouw ontwikkeling en helpen jou om je carrière vorm te geven op een manier zoals het bij jou past. Zo kun je allerlei opleidingen en trainingen volgen en vergoeden we dit zoveel mogelijk in tijd en geld. We zetten in op jouw groei, op uitbreiding en/of verdieping van jouw kennis. We stimuleren én waarderen hierbij eigen initiatief.

Extra budget en mogelijkheden

Je krijgt bij Cogas een persoonlijk budget bestaande uit een percentage van je salaris. Je mag zelf bepalen of je dit bijvoorbeeld deels als vakantiegeld uit laat keren, extra vrije dagen koopt, een fiets koopt of spaart voor een extra zakcentje aan het eind van het jaar. Bovendien krijg je een Duurzaam Inzetbaarheidsbudget en een Persoonsgeboden Budget die je aan (en voor) jezelf kunt besteden. Dit allemaal náást de eindejaarsuitkering!

“Het enige budget dat overschreden mag worden is het budget voor persoonlijke ontwikkeling.”

Een kenmerkende uitspraak van onze directeur. Niet zo vreemd, want wij vinden het belangrijk dat jij in je functie én erbuiten de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Waarom werken bij Cogas?

Waarom je vol energie bij Cogas moet solliciteren? Als je bij ons aan de slag gaat, dan kies je voor:

  • Afwisselend werk in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Alle ruimte om aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
  • Een organisatie met korte lijnen;
  • Leuke collega’s;
  • Een prima salaris en persoonlijke extraatjes.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw werkomstandigheden voldoen aan alle eisen van vandaag en van morgen. Zodat jij je werk goed kunt doen en we samen de energievoorziening sneller kunnen verduurzamen. Lees ook meer over Cogas: wie we zijn en wat we doen.

Benieuwd naar onze veelzijdige vacatures?

Verdiep jij je graag in complexe innovatieve zaken, of rijd je het liefst iedere dag door de frisse buitenlucht? Onze vacatures zijn heel divers. Zet je talent in en maak er (je) werk van. Kijk welke vacature bij jou past.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!