Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Stage, afstuderen en opleiding

Jezelf doorontwikkelen in een leerzame en uitdagende omgeving? Kom bij Cogas!

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek in de energiesector? Dan ben je welkom bij Cogas. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij leert, wij willen ook graag van jou leren! En wij denken graag met je mee over de invulling van je stage. Of het nu gaat om een snuffel- of oriënterende stage, een beroepsopleidende stage voor een langere periode: er is veel mogelijk.

Stagevergoeding

Mbo-, hbo- en wo-stagiaires en -afstudeerders ontvangen bij ons altijd een vergoeding van 450 euro per maand bij een fulltime werkweek. Dit geldt niet voor een snuffelstage.

Wij investeren in jouw toekomst

Tijdens je stageperiode investeren wij in jouw ontwikkeling door middel van persoonlijke begeleiding en proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw leerdoelen. Zo dragen wij bij aan jouw toekomst − en kun jij wellicht in de toekomst ook weer iets voor Cogas betekenen!

Afstuderen?

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht, of heb je al een opdracht in gedachten, ook dan ben je welkom bij Cogas. Graag horen we van jou wat je ideeën voor een afstudeeropdracht zijn, maar we denken hier ook graag over met je mee. Afstuderen binnen Cogas betekent dat je veel vrijheid krijgt, er zijn vele mogelijkheden bespreekbaar.

Actuele stages en afstudeeropdrachten

We delen regelmatig stages en afstudeerdopdrachten op onze site als vacature. Staat jouw gewenste stageplek er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons je open sollicitatie via onderstaande button.

Traineeship (talentontwikkelprogramma)

Heb je een achtergrond in de techniek, IT of bedrijfskunde, hbo-werk- en denkniveau of hoger en je net afgestudeerd of toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is ons traineeship een goede optie.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!