Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Dit zijn wij

Aangenaam! Wij zijn Cogas en zijn al sinds 1966 actief in de wereld van energie. Een wereld die altijd in beweging is en vooruitkijkt. Onze organisatie bestaat uit ruim 250 betrokken collega’s, die samen vol energie aan onze energie-infrastructuur werken. Met als doel deze netwerken zo veilig, betrouwbaar en betaalbaar mogelijk te houden voor onze klanten én om deze klaar te maken voor een toekomst met duurzame energie. Lees verderop meer en bekijk onderstaande video voor meer info.

Wat doet Cogas precies?

Cogas is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aanleggen, onderhouden en beheren van de netwerken voor gas, elektriciteit, (duurzame) warmte en telecommunicatie in 8 Twentse gemeenten en de Sallandse gemeente Hardenberg. Coteq Netbeheer is de onafhankelijke netbeheerder binnen Cogas en voert de wettelijke taken uit op het gebied van gas en elektriciteit. Het is één van de onderdelen van Cogas, waarover je meer leest op onze algemene website.

Samenwerken aan energie

We brengen energie thuis en op het werk bij onze klanten, die nu en in de toekomst moeten kunnen vertrouwen op een ononderbroken elektriciteits- en gastoevoer. En deze toevoer wordt steeds duurzamer! Wij dragen daar als Cogas aan bij en hebben de ambitie de zogeheten energietransitie te versnellen. Niet alleen door onze netwerken geschikt te maken voor hernieuwbare bronnen van energie, maar ook door met gemeenten en andere strategische partners samen te werken aan dit innovatieve vraagstuk. Ontdek meer over onze rol in de energietransitie op energietransitie.cogas.nl..

Onze mensen

De gedrevenheid en het enthousiasme van onze collega’s werkt aanstekelijk. De organisatie is bovendien open en informeel. Dat merk je aan alles! Zo loop je gemakkelijk even bij elkaar binnen, maak je een praatje met de directeur op de gang en lunch je samen met mensen van allerlei verschillende afdelingen in de kantine.

Mocht het even niet helemaal lopen zoals je wilt, dan kun je rekenen op een helpende hand en een luisterend oor. Directie en management hechten er niet alleen waarde aan dat jij vol energie naar je werk gaat, maar handelen er ook naar.

“Soms kunnen de werkzaamheden tot in de avonduren duren, maar dan eten we daarna lekker een balletje gehakt met de collega’s. Het teamgevoel is sterk”

Collega Rick over de sfeer bij Cogas.

Wat ons kenmerkt

We zijn innovatief en nieuwsgierig, en handelen tegelijkertijd realistisch en onderzoekend. We werken bij ons slim samen: zowel buiten als binnen! Als jij je thuisvoelt in een omgeving waarin humor en een nuchtere mentaliteit de boventoon voeren, dan voel jij je zeker bij ons thuis.

Collega’s vertellen

Onze eigen mensen vertellen je graag hoe het in de praktijk is om bij Cogas te werken. Lees bijvoorbeeld het verhaal van onze collega Jelle over hoe veelzijdig hij zijn werk vindt.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!