Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacatures energietechniek

Werk in de energietechniek en draag bij aan een toekomst met duurzame energie!

Op zoek naar een baan in de energietechniek? Dan zit je goed bij Cogas! We hebben meerdere openstaande vacatures in de energiesector voor uiteenlopende disciplines. Zeker technisch talent is harder nodig dan ooit.

Banen in de energietechniek

Aan wat voor banen in de energietechniek moet je zoal denken bij Cogas? In de meer (installatie)technische hoek zijn bijvoorbeeld collega's actief als monteur, beheerder en werkverantwoordelijke. We hebben daarnaast niet alleen project- en assetmanagers in dienst, maar bijvoorbeeld ook business developers en engineers. Verder neemt onze afdeling informatievoorziening (ICT) een belangrijke positie in de energietransitie in. En niet te vergeten: alle ondersteunende en leidinggevende rollen, zoals planning en coördinatie, servicedeskmedewerkers, HR, juridische zaken, management, teamleiders, administratie en communicatie.

Zeker technische collega's en IT-specialisten hebben we harder nodig dan ooit! Blader door al onze openstaande vacatures voor meer informatie.

Uitgelichte vacature energietechniek

We hebben meerdere banen in de energietechniek waarop je kunt solliciteren. We lichten regelmatig een interessante vacature uit. Dit keer de functie van projectleider.

Projectleider gezocht

We hebben een baan voor iemand die ondernemend is, die over veel overtuigingskracht beschikt, verwachtingen goed weet te managen én realistisch is.

Wie wij zijn

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat je werk doet waar jíj energie van krijgt. Je draagt daarnaast bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de grote opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons energienet klaar is voor deze toekomst! Lees ook meer over Cogas.

Wat ons kenmerkt?

Heb je interesse in een vacature, maar beschik je niet over alle papieren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vul dit formulier in om je gegevens achter te laten en wij nemen contact op met jou.

Een collega vertelt

"Het werk is niet in beton gegoten," vertelt Kim, teamleider bij Cogas. "Je pakt ook werk op, dat niet in je functiebeschrijving staat."

Lees haar hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen hoe het bij Cogas is.

Geen passende vacature

Geen passende vacature gezien? Stuur direct je open sollicitatie als je al een gericht idee hebt, of laat via onderstaande button je gegevens achter.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!