Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Slim samenwerken

Innovatie en verbinding, mooie woorden natuurlijk.. Wij maken ’t liever concreet!

De energiewereld verandert snel en Cogas wil voorop blijven lopen. Dat kan alleen als we ons blijven vernieuwen en als we het samen doen. Dat zie je terug in ons pand en in onze manier van werken.

Welkom in het huis van Cogas

Bij Cogas werken we ‘activiteitgericht’. Je kiest een plek die past bij het werk dat je gaat doen. Daarom hebben we aparte zones voor als je wil samenwerken, bellen of overleggen of je juist wil concentreren.

Je bent vrij om te gaan zitten waar je maar wil. De ene keer schuif je aan bij collega’s van je eigen afdeling of van een project, de andere keer zit je in de woonkamer, de treinzitjes of een stiltekamer. En komt het beter uit, dan werk je gewoon vanuit huis.

Digitaal samenwerken

Waar je ook bent, op kantoor, thuis of onderweg, je wil zonder gedoe je werk kunnen doen. Altijd veilig bij je documenten en programma’s kunnen, met je laptop, smartphone of tablet.

Daarom gebruiken we bij Cogas de nieuwste technologie en halen we het beste uit Teams en SharePoint Online. Zoek een collega in het smoelenboek, bekijk een vlog van de directeur en werk samen met collega’s tegelijk aan dat belangrijke rapport. Kennis delen maken we leuk, samenwerken doen we slim. Online en offline.

Echt samen

Top-down uitrollen zie je bij ons niet gauw. We maken ons klaar voor de toekomst, en betrekken hier actief collega’s bij. Zo kan je meedenken over de herinrichting van jouw afdeling. Of doe je mee aan de inrichting van een nieuw computersysteem. Meepraten en meedoen stimuleren we graag. We doen het samen!

Ontdek ook meer wat Cogas je te bieden heeft.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!