Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Solliciteren doe je zo

Als je een baan hebt gezien die je wat lijkt, stuur ons dan je sollicitatie zoals bij de vacature vermeld staat en wij gaan vervolgens aan de slag! Niet gevonden wat je zoekt, maar ben je ervan overtuigd dat wij bij elkaar passen? Stuur ons dan je open sollicitatie. Is je dat nog een stap te ver? Laat dan je gegevens achter of neem zelf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren bij Cogas en Coteq stap voor stap

Stel je hebt een leuke vacature gezien bij Cogas of Coteq en kijkt ernaar uit om kennis te maken. Voordat je begint met solliciteren, kun je trouwens altijd even contact opnemen voor meer informatie als je nog vragen hebt, zoals omschreven bij de vacature. Enthousiast? Dan is het de hoogste tijd om je cv te updaten en je motivatie te schrijven, als je dat nog niet gedaan hebt. Overtuig ons waarom jij de ideale collega bent voor de betreffende functie! Vervolgens staat je het volgende te wachten.

Stap 1: sollicitatie sturen: presenteer jezelf

Bij elke vacature staat duidelijk omschreven waar je de sollicitatie naar toe moet sturen. Je kunt daarvoor het formulier gebruiken of je motivatie en cv naar het e-mailadres vacature@cogas.nl sturen onder vermelding van de vacature. Wij nemen je sollicitatie in behandeling en gaan bespreken of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit hoor je natuurlijk vervolgens van ons.

Stap 2: kennismaking

Mooi. De eerste stap heb je achter de rug. Tijd voor een kennismaking! Wij ontdekken graag of jij bij ons past en wij bij jou passen. Je komt meer te weten over de organisatie en de vacature zelf. Na het gesprek kun je alles even laten bezinken en gaan wij met elkaar bespreken of we je uitnodigen voor een tweede gesprek of dat je meeloopt met een collega. Zo nu en dan combineren we dit direct met een arbeidsvoorwaardengesprek. Dat doen we in overleg met jou!

Stap 3: tweede gesprek: overtuig ons en jezelf

Wij hebben de tijd gehad om na te denken en de verschillende sollicitanten naast elkaar te leggen. Jij hebt de tijd gehad om alles even op de rij te zetten. Meestal blijven er een aantal kandidaten over waar wij een tweede gesprek mee aangaan om een definitieve keuze te maken. Hopelijk ben jij er één van, als jij nog steeds enthousiast bent! Voor sommige functies ga je meelopen met een collega. Dit is hét moment om te peilen of de baan en onze organisatie echt iets voor je is. Voor ons is dit hét moment om jou beter te leren kennen en te bepalen of jij de meest geschikte kandidaat bent.

Stap 4: arbeidsvoorwaarden

Als wij overtuigd zijn en als jij nog steeds vol energie bij ons aan de slag wilt gaan, volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. We nemen de primaire en secundaire voorwaarden met je door en komen met jou tot overeenstemming.

Stap 5: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Nu volg het proces waarin we alles verder in orde maken en je krijgt een uitnodiging voor de Verklaring Omtrent Gedrag. Wij gaan intussen jouw werkplek voorbereiden en je collega’s aan het werk zetten om je een warm welkom te geven. Gefeliciteerd!

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!