Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Erkend leerbedrijf SBB

Cogas en Coteq zijn al jaren erkend leerbedrijf SBB. Wij zijn er trots op om zo bij te kunnen dragen aan de toekomst van het vakmanschap!

Wij zijn een erkend leerbedrijf SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Deze erkenning is in 2022 weer voor een periode van 4 jaar verlengd. Als erkend leerbedrijf mogen wij vmbo- en mbo-studenten begeleiden en opleiden. Onze collega's dragen met veel enthousiasme en aandacht hun vakkennis over aan onze toekomstige vakmannen en -vrouwen. Wij zijn niet alleen erkend leerbedrijf voor meerdere functies in de techniek (gas en elektra) maar ook voor ICT, logistieke en administratieve functies.

Een onvergetelijke stage of leerbaan

Ga je als vmbo- of mbo-student bij ons aan de slag in een stageplek of leerplaats, dan krijg je alle ruimte en mogelijkheden om alles te weten te komen over jouw vak. Onze praktijkopleiders leiden je met veel plezier op. Ze coachen en begeleiden je heel goed tijdens je tijd bij Cogas. Bij ons weet je zeker dat je stage of leerplaats niet alleen leuk is, maar ook heel nuttig. En misschien kan je dan ook nog eens bij ons (blijven) werken!

Meer weten?

Ben je werkzaam in het onderwijs en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ivo Schreven (opleidingscoördinator) of Dionne Bouma (HR-adviseur). Ben jij vmbo- of mbo-student, neem dan eens een kijkje op de website van SBB voor meer informatie. Je mag ons ook altijd even bellen of een mailtje sturen.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!