Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

We ontmoeten je graag

Wat leuk dat je ons hebt gesproken op de Business Days Twente! We hopen dat je veel interessante werkgevers hebt gesproken en een indruk hebt gekregen van alle mogelijkheden. Lijkt het je wel wat om bij Cogas aan de slag te gaan? Ontdek dan meer op deze website over Cogas en de mogelijkheden.

Over Cogas

Wij zijn Cogas en zijn al sinds 1966 actief in de wereld van energie. Een wereld die altijd in beweging is en vooruitkijkt. Onze organisatie bestaat uit ruim 250 betrokken collega’s, die samen vol energie aan onze energie-infrastructuur werken. Ontdek meer over Cogas in bijgaande video of lees meer.

Goede voorwaarden en fijne werkomgeving

Werken bij Cogas, betekent in de eerste plaats vol energie werken aan je eigen toekomst! Samen met je collega’s werk je iedere dag hard aan de energienetten van vandaag én aan die van morgen. Daar staat een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving tegenover. Lees meer over wat wij bieden.

Ons traineeship iets voor jou?

Voor ons talentontwikkelprogramma (traineeship) zijn wij op zoek naar ambitieuze trainees. Wil jij carrière maken in een bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie in de regio? Ons talentontwikkelprogramma is de perfecte opvolging van jouw technische mbo 4, hbo- of wo-opleiding. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op het gebied van IT en procesoptimalisatie! We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt in een functie die bij je past.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!