Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ontmoet Cogas

Studeer jij aan de universiteit of hogeschool en wil je ontdekken hoe het is om bij een netwerkbedrijf als Cogas te werken? Op 20 maart 2024 organiseren wij een inspirerende en gezellige openmiddag. Het start vanaf 15:30 uur en duurt waarschijnlijk tot een uur of 19:30/20:00 uur. Het definitieve programma gaan we op basis van de aanmeldingen verder samenstellen! Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Werken bij Cogas? We gaan toch van het gas af?

Daar hoef je je geen zorgen om te maken, want wij staan ervoor aan de lat om de energievoorziening in de regio nu én in de toekomst in topconditie te houden. En daar komt enorm veel bij kijken. Denk aan grote hoeveelheden data, inzicht in het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie, het faciliteren van de vrije energiemarkt, nieuwe energiebronnen en verschillende stakeholders en marktpartijen waar we mee in nauw contact staan. We kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt waar wij ons iedere dag mee bezig houden en wat ons werk zo leuk maakt! Tijdens de openmiddag op 20 maart krijg je een indruk van wat we doen, ontmoet je collega's en zie je in wat voor supermooi pand wij ons werk mogen doen.

Aanmelden voor de openmiddag

Vul onderstaande formulier in als je interesse hebt in de terugkomdag op 20 maart 2024, start om 15:30 uur.

Voor jou is het volgende van toepassing 

Als je bovenstaande formulier verstuurt, heb je ons privacy statement gelezen en ga je ermee akkoord dat we contact met je opnemen. We gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden.

Onze vacatures

Wij hebben regelmatig openstaande vacatures en stageplekken beschikbaar voor verschillende niveaus en disciplines. Blader door alle vacatures en ontdek of er wat voor je tussen zit!

Over Cogas

Wij zijn Cogas en zijn al sinds 1966 actief in de wereld van energie. Een wereld die altijd in beweging is en vooruitkijkt. Onze organisatie bestaat uit ruim 250 betrokken collega’s, die samen vol energie aan onze energie- en data-infrastructuur in de regio werken. We staan op een kantelpunt in de energiegeschiedenis en werken met uiteenlopende partners samen aan dit uitdagende vraagstuk. Als collega, stagiair en afstudeerder sta je er middenin en draag jij samen met ons bij aan het versnellen van de energietransitie. Ontdek meer over Cogas in bijgaande video of lees meer.

Goede voorwaarden en fijne werkomgeving

Werken bij Cogas, betekent in de eerste plaats vol energie werken aan je eigen toekomst! Samen met je collega’s werk je iedere dag hard aan de energienetten van vandaag én aan die van morgen. Daar staat een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving tegenover. Lees meer over wat wij bieden.

Wist je trouwens al dat wij bij Cogas activiteitgericht werken? Je kiest een plek die past bij het werk dat je gaat doen. En komt het beter uit, dan werk je gewoon vanuit huis. We vinden het belangrijk dat je werk doet waar je energie van krijgt. Je hebt dan ook alle ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Ook aan (werk)plezier is er geen gebrek! Zo heb je de beschikking over gratis fruit, hebben we een goed bedrijfsrestaurant en kun je deelnemen aan allerlei activiteiten.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!