Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Werk als monteur

Aan de slag als monteur bij Cogas? We zoeken meerdere technische collega's die ervoor zorgen dat onze klanten in de regio 24/7 op gas, energie en duurzame warmte kunnen vertrouwen! We hopen dat jij ons team binnenkort komt versterken.

Actuele vacatures monteur bij Cogas

Wij hebben verschillende openstaande vacatures voor monteurs (technisch specialisten). Onderstaand vind je het actuele overzicht.

Vacature Monteur Duurzame Techniek

Je zorgt ervoor dat onze duurzame installaties optimaal functioneren. Technisch veelzijdig werk! Interessant?

Vacature Leerling-Monteur Elektra

Wil jij een mooie baan in de techniek waarin je kunt leren? Kies dan voor een baan en opleiding in één bij Cogas.

Vacature Monteur Elektra (LS / MS)

In deze baan houd je je bezig met het aanleggen, onderhouden en repareren van het laagspannings- en/of middenspanningsnet.

Vacature Monteur Gas (AVP)

Je houdt je in deze baan bezig met het onderhoud, de aanleg en het oplossen van storingen in het hoge- en lagedruknetwerk van Cogas.

Geen geschikte baan gezien?

Maar barst jij van de technische vaardigheden? Stuur ons gerust je open sollicitatie! Grote kans dat jouw talent bij ons past.

Wie wij zijn

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat je werk doet waar jíj energie van krijgt. Je draagt daarnaast bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de grote opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons energienet klaar is voor deze toekomst! Jouw vakmanschap als monteur is daarbij onmisbaar.

Wat ons kenmerkt?

  • De lijnen zijn kort
  • Je doet je werk in de regio (en zit dus niet de hele dag in de bus...)
  • We investeren in jouw ontwikkeling
  • We bieden aantrekkelijke voorwaarden
  • Met ons samenwerken is (al zeggen we het zelf) gewoon leuk!

Heb je interesse in de leerling-vacature en nog geen rijbewijs? Wij bieden je de mogelijkheid om het rijbewijs via ons te behalen.

Lees ook meer over Cogas.

Een collega vertelt

Rick (monteur elektra) vertelt over hoe hij werken bij Cogas ervaart: "Het is belangrijk dat je je werk goed doet. Het gaat om kwaliteit en een storing moet zorgvuldig en snel verholpen worden, iets wat mij erg aanspreekt."

Lees zijn hele verhaal of blader door alle medewerkersverhalen om een indruk te krijgen.

Bekijk onze vacatures voor monteur en solliciteer!

Ga naar onze huidige openstaande banen voor technisch specialisten: monteur duurzame techniek, leerling-monteur elektra, monteur elektra, monteur gasdistributie, of stuur ons je open sollicitatie.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!