Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Frans Guldenaar

Frans Guldenaar is ICT-servicecoördinator bij Cogas. “De grootste uitdaging is alle IT-processen, systemen en werkwijzen te verbeteren zonder dat onze interne en externe dienstverlening vermindert.”

Brede afdeling met verschillende disciplines

De dagelijkse operatie op het gebied van ICT-beheer, daar is Frans verantwoordelijk voor. Dat klinkt makkelijk, maar het vraagt in de praktijk veel. Dit gaat bijvoorbeeld over het operationeel coördineren van de werkstromen, het aansturen en bewaken van de beheerwerkzaamheden en het optimaliseren van de ICT-Servicedesk processen.

Bij Cogas voel je je thuis

“Cogas is een open organisatie, met fijne collega’s die je snel thuis laten voelen.“ vertelt Frans. “Je hebt hier alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Op professioneel vlak, maar ook zeker op persoonlijk vlak.” vertelt hij enthousiast. Er zijn genoeg opties voor cursussen en trainingen. “Daarnaast werk je in een volledig vernieuwd kantoorpand en word je voorzien van nieuwe ICT-apparatuur.” vertelt Frans. “Je hebt alle ruimte om je werk uit te voeren op de plek die daarvoor nodig is, bij Cogas werk je namelijk activiteitgericht.”

Ik krijg energie van het helpen van collega's

Als collega’s een IT-probleem hebben, melden ze dit in het IT-ticketsysteem. Het team, bestaande uit de ICT-Servicedesk en Cloud engineers, waar Frans dagelijks mee werkt behandelt al deze tickets en zorgt voor een snelle en goede afhandeling. “Het is erg prettig om je collega’s verder te kunnen helpen met een oplossing of antwoord.” Maar hier ligt ook direct de grootste uitdaging, want hoe optimaliseer je de systemen, processen en werkwijzen zonder de dienstverlening van de collega’s en klanten te verminderen? Hier werkt Frans met zijn team dagelijks hard aan. De IT-wereld verandert snel en Cogas doet er alles aan om hierop in te spelen.

“Cogas is een open organisatie, met fijne collega’s die je snel thuis laten voelen.“

Frans over bedrijfscultuur van Cogas. Lees meer over wie we zijn en wat we doen.

Geïnteresseerd in een afwisselende IT functie?

Bij Cogas is IT allesbehalve saai. Lijkt zo’n afwisselende baan (zoals Frans heeft) jou ook wel wat? Bekijk dan onze IT-vacatures.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!