Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Jelle Ramerman

“Toen ik bij Cogas startte heb ik de eerste maanden meegelopen op de afdeling onderhoud en beheer (gas en elektra) en de afdeling projecten," vertelt Jelle Ramerman, projectleider bij Cogas.

Jelle licht toe: "In die periode heb ik veel gezien en geleerd, waardoor ik mijn werkzaamheden als projectleider nu nog beter kan uitvoeren. “Het is fijn dat dit bij Cogas gewoon kan.” Eén van de zaken die Jelle zo aanspreekt in zijn werk is de afwisseling.

Jelle Ramerman is projectleider bij Infra. “Ik werk inmiddels 8 jaar bij Cogas. Eerst als engineer en nu als projectleider. Hoewel ik me concentreer op het hoofdnet is het werk ontzettend veelzijdig. Ik heb niet alleen veel contact met verschillende collega’s van diverse afdelingen, maar ook met gemeenten, klanten en aannemers die werkzaamheden uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat iedereen 24/7 gas en elektra heeft, zodat iedereen er warm en comfortabel bij zit.”

Van oudsher veel vertrouwen in Cogas

Er warm bij zitten geldt ook intern, voor de medewerkers. Jelle: “Toen ik ging solliciteren zei mijn vader ‘dat is een goede organisatie. Doe maar’. Ik kon ook voor een ander bedrijf kiezen waar ik had gesolliciteerd, maar destijds thuis zeiden ze trots dat ik het beste voor Cogas kon kiezen. Het heeft een goede naam van oudsher. En dat hoor ik vaker terug in Twente. Daardoor krijgen we in ons werk ook veel vertrouwen van de partijen waar we mee samenwerken.”

Zelf ook vol energie

“Als je bij Cogas werkt wordt er wel iets van je verwacht. Andersom is er ook veel mogelijk. Mijn werk is ontzettend leuk en ik zet me graag in. Zo zit ik in de OR en bij de BHV. En als er nieuwe technieken ontwikkeld worden, leer ik ze graag. Dat maakt het werk aantrekkelijk. Bovendien zijn we een kleine club en kennen we elkaar allemaal. We zijn heel enthousiast maar ook realistisch. Die toegankelijkheid en Twentse nuchterheid zie je bij iedereen terug.”

"We zijn een enthousiaste, maar realistische club mensen bij elkaar."

Jelle over de Twentse nuchterheid bij Cogas.

Ook werken bij Cogas?

Lijkt een baan als projectleider bij Cogas je wel wat, of heb je wat anders op het oog? Blader door onze vacatures om te zien wat er momenteel beschikbaar is. Lees ook meer over wie we zijn en wat we bieden. Wie weet ben jij binnenkort de nieuwe collega van Jelle!

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!