Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Miranda Bos

MIranda werkt bij Coteq Netbeheer en zit heel dicht op de praktijk. “Ik help alle adviseurs. Als zij willen weten welk type leiding op een bepaalde plek in de grond ligt, dan zoek ik dat uit. Het maakt nogal een verschil als je het een verwacht, maar het ander aantreft.”

Miranda is Assistent Adviseur Asset Management bij Coteq, de netbeheerder binnen Cogas. “Als functioneel beheerder van het Geografisch informatie systeem zorg ik ervoor dat iedereen kan zien wat waar in de grond ligt.” Werken bij Cogas spreekt Miranda onder andere aan, omdat de organisatie de ruimte biedt voor je eigen ontwikkeling.

Overal de juiste data aanbieden

Miranda vertelt: “Het is belangrijk dat alle data in ons GIS-systeem van goede kwaliteit is. Het maakt nogal een verschil als je het één verwacht, maar het andere ter plekke aantreft. Dat is absoluut niet wenselijk. Cogas is een platte organisatie waardoor ik heel dicht op de praktijk zit. Zo kan ik zelf de vraag bij de juiste collega neerleggen: ‘Klopt de data in het systeem met de werkelijkheid?’."

"Door informatie te verzamelen, alle beschikbare data met elkaar te combineren en te analyseren ondersteun ik mijn adviseurs bij het opstellen van beleid en het schrijven van plannen. Het maakt mijn werk erg boeiend.”

Je mannetje staan

Miranda glimlacht: “Ik was ooit de eerste vrouw bij netbeheer. Bij Cogas kun je als vrouw je rol pakken omdat we elkaar gelijkwaardig behandelen. Ik ben lid geweest van de Ondernemingsraad (OR), waarin ik voor de belangen van al onze medewerkers op kon komen. De grootte van het bedrijf zorgt voor ruimte en ontwikkelmogelijkheden. We zijn een sociale club met oprechte aandacht voor elkaar. Als je veel laat zien en geeft, krijg je dat terug. Het is een mooie wisselwerking.”

"We hebben bij Cogas oprecht aandacht voor elkaar."

Miranda over de cultuur in de organisatie.


Klaar voor de toekomst?

Kijk jij ernaar uit - om net als Miranda - te werken aan je eigen ontwikkeling? Bekijk dan of we momenteel een baan hebben die bij je past. Lees ook meer over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en hoe het sollicitatieproces bij Cogas en Coteq in z'n werk gaat.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!