Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mark Roosendaal

Mark is begonnen als gasmonteur en intussen doorgestroomd naar werkverantwoordelijke gas bij Cogas. "Het werk is heel veelzijdig, zowel als gasmonteur en werkverantwoordelijke."

We vragen Mark als eerste wat de rol van gasmonteur bij Cogas zo leuk maakt. "Je bent bij Cogas echt allround vakman," begint hij. "Lage druk, hoge druk, van gasstations tot meteropstelling. Maar ook KB- en PE-lassen doen we hier meestal zelf. Alle facetten van het gas komen bij ons aan bod. We hebben een mooi team, een goede mix van alle leeftijden die voor elkaar klaar staat wanneer het nodig is."

En waarom heb je voor Cogas gekozen?

"Het veelzijdige werk sprak me aan. Bij Cogas zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te leren, ik heb mijn mbo-3 en 4 diploma hier behaald. Ook het feit dat Cogas een 'kleine' netbeheerder is maakt het toch wat persoonlijker dan een groot bedrijf en je bent altijd in de regio aan het werk. Vanaf Almelo hoef ik nooit meer dan 3 kwartier te rijden."

"Je bent bij Cogas echt allround vakman, alle facetten van het gas komen bij ons aan bod."

Mark over de inhoud van het vak als monteur. Lees ook de andere medewerkersverhalen om een indruk te krijgen hoe het is om bij Cogas te werken.

Doorgestroomd

"Ik ben van gasmonteur (AVP-distributie) doorgestroomd naar werkverantwoordelijke gas (WV-G-distributie)," vertelt Mark als we vragen naar zijn nieuw rol. "Die functie valt bij ons het beste te omschrijven als een mix tussen uitvoerder en projectleider. Deze rol is bij ons - net als die van monteur - heel veelzijdig, alle facetten komen weer aan bod."

Lid van de ondernemingsraad

Mark is naast zijn dagelijks werk als werkverantwoordelijke lid van de ondernemingsraad van Cogas, waar we heel blij mee zijn. "Iedereen, ook de buitendienst moet vertegenwoordigd zijn," vindt hij. "Ik heb deze stap gezet omdat het mij erg interessant en leuk lijkt om inzicht te krijgen in alle aspecten en besluitvorming binnen Cogas en Coteq en om mee te denken en dit tot stand te laten komen," vertelt hij over zijn keuze om zich kandidaat te stellen. "Zeker in deze interessante tijd van de energietransitie."

Werken aan je toekomst

Wil je net als Mark werken aan je eigen toekomst in een leuk team? Lees meer over de arbeidsvoorwaarden, wie wij zijn of bekijk alle vacatures.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!