Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mieke te Lintelo

Mieke te Lintelo is teammanager Strategie en Advies bij Cogas. "Cogas is groot genoeg om veel te bereiken met elkaar, maar klein genoeg om iedereen te kennen”.

Brede afdeling met verschillende disciplines

Mieke is dagelijks verantwoordelijk voor een strategisch en adviserend team. Een veelzijdige werkomgeving waar communicatie, HRM, juridische zaken, inkoop, kwaliteit, Arbo & milieu en facilitaire zaken samenkomen. Daarnaast neemt ze deel aan verschillende stuurgroepen, waarin ze bijdraagt aan beleidsontwikkeling en besluitvorming. Kortom een dynamische en veelzijdige functie!

Werken met plezier

"Met een team van 22 mensen is het overzichtelijk en persoonlijk," vertelt Mieke enthousiast. "De goede werksfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. We helpen elkaar en respecteren elkaars verschillen. Bovendien krijg ik energie van het feit dat onze dienstverlening er echt toe doet. We staan jaar na jaar in de top 3 van beste netbeheerders, wat bijvoorbeeld betekent dat onze monteurs eventuele storingen snel oplossen. Dankzij ons kunnen huishoudens en bedrijven 24/7 op energie vertrouwen en ik ben trots op deze belangrijke maatschappelijk rol.”

Flexibiliteit en vrijheid

Je bent vrij om te werken waar je maar wilt. Iedereen is er als het nodig is, maar werkzaamheden kunnen ook vanuit huis worden gedaan. Dit geldt echter alleen voor kantoorfuncties, omdat deze werkzaamheden geschikt zijn voor thuiswerken. Ik heb twee kinderen en dat ik ook vanuit huis kan werken maakt het gemakkelijker om werk en privé te combineren. Daarnaast is er volop ruimte voor opleidingen en cursussen. We bieden bijvoorbeeld een leiderschapstraject voor alle teammanagers, waarbij we regelmatig samenkomen voor inspirerende en leuke activiteiten. Zo hebben we laatst bijvoorbeeld een middag op een buitenlocatie doorgebracht en het zakelijke deel afgesloten met een heerlijke BBQ. Dit soort activiteiten zijn niet alleen leerzaam, maar versterken ook het teamgevoel.”

Ontdek meer over wat Cogas je biedt.

"De goede werksfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt."


Mieke over de bedrijfscultuur bij Cogas. Lees meer over wie we zijn en wat we bieden.

Geïnteresseerd in een baan bij Cogas?

Lijkt zo’n afwisselende baan van Mieke bij een topwerkgever jou ook wel wat? Bekijk dan al onze banen.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de jobalert en krijg de nieuwste vacatures direct in je mailbox!